Bank360
  • Hitelek
  • Támogatások
  • Bankszámlák
  • Megtakarítások
  • Vállalat
  • Hitelkalkulátor

Első lépés a jó döntéshez

Itt egyszerűen összehasonlíthatod a bankok és biztosítók pénzügyi ajánlatait. Válassz terméket!

Különdíj: Bank360.hu – A tudatos pénzügyi döntésekért

Különdíj: Bank360.hu –
A tudatos pénzügyi döntésekért

53,2M

Kalkuláció

951e

Oldal megtekintés

0

Pénzügyi kalkulátor

0

Ügyfeleink értékelése

Kiemelt ajánlatok

Miért a Bank360?

A Bank360 mindenki számára egyszerűen összehasonlíthatóvá teszi a hiteleket, biztosításokat és befektetési ajánlatokat.

Első tájékozódási pont

Már az első lépéstől kezdve irányt mutat neked a jó pénzügyi döntéshez.

Szakértő

Szakértő munkatársaink több évtizedes pénzügyi tudását állítjuk a szolgálatodba.

Egyszerű

Bonyolult kérdésekre is egyszerű válaszokat adunk neked, percek alatt összevetheted a bankok és biztosítók sokféle ajánlatát.

Segít neked

Kalkulátorainkkal rád szabottan hasonlíthatod össze a hiteleket, biztosításokat, befektetési lehetőségeket.

Megtakarít számodra

Több tízezer forintot is spórolhatsz havonta a kalkulátoraink segítségével.

Ingyenes

A kalkulátorainkat ingyen használhatod, a segítségért és megtakarításért cserébe a Bank360 nem kér tőled pénzt.

Hírek

Az új hazai csúcsbank is hatalmas profitot termelt
2024-03-28

Az új hazai csúcsbank is hatalmas profitot termelt

A többi hazai hitelintézethez hasonlóan az MBH Bank is gigászi nyereséggel zárta 2023-at. A teljes átfogó eredmény 345,3 milliárd forint lett. A több bank fúziójából létrejött, ilyen néven 2023 májusától működő MBH a csökkenő kamatok hatására már a lakáshiteleknél is a növekedésre számít az idén.

Elolvasom
Új korszak indul a lakástakarékoknál
2024-03-27

Új korszak indul a lakástakarékoknál

Csaknem félmillió ügyfelet érint, hogy mostantól a Fundamenta Lakáskassza az MBH Bank leánycégeként működik tovább. Ezzel a három szereplős lakástakarék-pénztári piacon az OTP és az Erste mellett újabb nagybanknak lesz ilyen érdekeltsége.

Elolvasom
Áprilistól már bárki utalhat fizetési kérelemre, amivel időt és pénzt spórolhat
2024-03-27

Áprilistól már bárki utalhat fizetési kérelemre, amivel időt és pénzt spórolhat

Az online fizetési kérelem lehetőségét még alig ismerik, de áprilistól már bárkinek lehet ilyet küldeni, és ez egy gombnyomással kifizethető, ráadásul a magánszemélyek így a tranzakciós illetéket is megspórolják.

Elolvasom
2024-03-26
Merészek maradtak Matolcsyék, nagyot vágott az MNB

A piaci várakozások közül a nagyobbik kamatvágás mellett döntött az MNB monetáris tanácsa, és 0,75 százalékkal csökkentette az alapkamatot, amely így szerdától 8,25 százalékos. Az elemzők további csökkentésre számítanak az elkövetkző hónapokban.

Elolvasom
2024-03-26
Rekorderedményt ért el a fiatalokra koncentráló CIB

Soha nem ért még el akkora eredményt a CIB Bank, mint tavaly. 2024-re visszafogottak a várakozásai, de a lakossági hitelezés fellendülhet. A CIB főleg a fiatalok megnyerésével szeretne növelni az ügyfélkörét.

Elolvasom
2024-03-25
Így maximalizálhatják a fiatalok a támogatásokat a lakásvásárlásnál - a héten lejár egy fontos határidő

A fiataloknak a családtámogatások felhasználásával sem könnyű saját lakáshoz jutni, ezért különösen fontos, hogy a lehető legjobban ki tudják használni azokat a vásárláskor és hitelfelvételkor, majd a törlesztés során is. A jó döntés milliókat érhet. Megmutatjuk, hogyan lehet maximalizálni a támogatásokat és minimalizálni a törlesztést. Egy fontos CSOK Plusz kedvezmény határideje napokon belül lejár.

Elolvasom
2024-03-25
Már csak néhány nap maradt egy sokat érő CSOK Plusz kedvezményre

Néhány napjuk maradt azoknak, akik még úgy akarják felvenni a 2024-től élő CSOK Pluszt, hogy az igényléskor nem vállalnak új gyermeket. Áprilistól már mindenképpen ez kell a kedvezményes hitelhez. Összefoglaltuk a legfontosabb szabályokat.

Elolvasom

Partnereink

Gyakran ismételt kérdések

Ha szeretnél eligazodni a hitelkamatokkal vagy az aktuális kamattámogatásokkal kapcsolatban, ezen az oldalon mindent megtalálsz.

A bankok kínálatából számos hiteltípus közül választhatsz, az aktuálisan kitűzött célodnak megfelelően. Ha még nem tudod, mi lenne a jó döntés, nézd meg hitelekről szóló tartalmainkat.

Mielőtt bankszámlát választanál, érdemes először a pénzügyi szokásaidat végiggondolni és azokhoz igazodva választani, így kényelmesen és olcsón intézheted a pénzügyeidet. Nézd meg a bankszámla kisokost!

Ha ingatlanvásárlás előtt állsz, a megfelelő lakáshitel kiválasztása az egyik legfontosabb teendő. Mielőtt belevágnál, kalkulálj és tudj meg mindent a jelzáloghitelekről!

Ismerd meg a hiteltörlesztés feltételeit is, mielőtt beadod igénylést, így biztosan nem érnek meglepetések a futamidő alatt. Itt összefoglaltunk mindent, amit a törlesztésről tudni érdemes.

Ha a lakástakarékpénztáraknál kamatoztatod a megtakarításod, előbb érheted el a kitűzött célt és juthatsz saját lakáshoz. Ismerd meg a lakástakarék jellemzőit!

A hiteligénylés folyamata eltér attól függően, hogy milyen típusú kölcsönt szeretnél felvenni és hogy milyen célra. Ezen az oldalon összefoglaltuk a legfontosabb információkat, hogy az igénylés gördülékenyen menjen!

A nyugdíjrendszerek jövőjére gondolva ma vétek elhanyagolni az öngondoskodást. Erre több, az állam által jutalmazott forma is létezik, ismerd meg ezeket!

A hitelfelvételnek az ügyleti kamaton felül más költségei is lehetnek, ezekről ezen az oldalon olvashatsz bővebben.

A babaváró hitel az egyik legnépszerűbb állami támogatás, a maximum 11 millió forint kamatmentes kölcsönt az indulás óta több százezer fiatal házaspár vette fel. Ismerd meg a támogatás feltételeit!

Biztosítást szinte bármilyen élethelyzetre és vagyontárgyra lehet kötni, a kérdés, hogy ezek közül melyik lesz számodra igazán hasznos. Tudj meg mindent a különböző biztosítások működéséről!

A Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) számos lakáscélra fordítható: új és használt lakás vásárlására, új lakás építésére, bővítésre és akár korszerűsítésre is. Nézd meg, milyen feltételekkel tudod igénybe venni az akár 10 millió forintos támogatást!

A CSOK-ot 2023. december 31-ig lehetett igénybe venni, 2024. januártól a CSOK Plusz hitel és preferált kistelepüléseken a falusi CSOK elérhető.

A vállalati bankszámláknak számos típusa van, akár kifejezetten a vállalkozás tevékenységi köréhez is igazíthatod a számlacsomag feltételeit. Nézd meg, mire lesz szükséged a számlanyitáshoz!

A vállalati hitelek között találunk piaci és kamattámogatott konstrukciókat is, emellett az sem mindegy, hogy milyen célra szeretnéd felvenni a kölcsönt. Tudj meg mindent az elérhető vállalati hitelekről!

A kamattámogatással igénybe vehető Széchenyi hiteleket felhasználhatod vállalkozásod mindennapi költségeinek a kifizetésére, de akár egy nagyobb beruházást is finanszírozhatsz belőle. Nézd meg, mit érdemes tudni ezekről a kölcsönökről!

A Növekedési Hitelprogramban (NHP) vállalkozások vehetnek részt. Legutóbbi formája, az NHP Hajrá! a koronavírus-járvány idején volt elérhető 2021. szeptember 30-ig, azóta nem lehet új igénylést beadni. A korábbi feltételekről itt olvashatsz részletesen.