parallax background

A Groupama Aréna
kizárólagos catering szolgáltatója

STADION EVENT

Nagy létszámú rendezvények szakértője


AJÁNLATKÉRÉS
Cégünk

STADION EVENT

A Stadion Event Kft. Budapest egyik meghatározó, vendéglátással foglalkozó cégcsoportjának az Eventrend Holdingnak a tagja.

Cégünk a Groupama Aréna teljes körű catering szolgáltatását biztosítja. Erősségünk a nagy létszámú sport események és céges rendezvények kiszolgálása, munkánk során a legmagasabb UEFA sztenderdeknek is megfelelünk.

Büszkék vagyunk arra, hogy tevékenységünket Európa egyik legmodernebb stadionjában végezzük. Ez a helyszín arra kötelez, hogy képességünk legjavát nyújtsuk nem csak a VIP területeken, de a lelátó büféiben is.


Cégcsoport

EVENTREND HOLDING

Az Eventrend jelenleg több mint 25 vendéglátó-ipari egységet és 9 budapesti rendezvényhelyszínt üzemeltet, 3 szálloda komplett F&B tevékenységét látja el, valamint cégcsoportunk érdekeltségébe tartozik néhány, a szakmai munkánkhoz szorosan kapcsolódó internetes vállalkozás is.

Mindehhez elengedhetetlen a több, mint 700 főállású kollégánk mindennapi áldozatos és magas színvonalú munkája. Cégcsoportunk 25 éves alapítása óta működésünket a folyamatos fejlesztés, fejlődés jellemzi.

CATERING ÉS RENDEZVÉNYSZERVEZÉS


Vállaljuk nagy létszámú rendezvények teljes körű catering lebonyolítását. A legmagasabb sztenderdek is megfelelve, ügyfélközpontú hozzáállással és személyre szabott ajánlatokkal várjuk ügyfeleinket. Kérjen ajánlatot, hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot.

[rev_slider alias="referenciak"]
Ajánlatkérés

KAPCSOLAT

    Cégnév

    Ügyintéző neve

    Email

    Telefon

    Rendezvény tervezett időpontja

    Résztvevők száma

    Rendezvény típusa

    Catering igény

    Megjegyzés