Ingyenes expressz szállítás Kiárusítás

Ollós összecsukható sátrak 2x2m

Ingyen:3db teli oldalfal, 8 db sátorcövekek és védőtok + 5 éves garancia!

Baleset esetén az első évben a váz alkatrészei ingyen!

Reklám nyomtatást a sátorra, bármikor, akár szállítás után is!

Egy személy általi használat már 40 másodperc alatt!

Ezt a terméket képesek vagyunk 13:00 óráig átadni a futárnak, aki általában másnap kiszállítja.


Kiárusítás 240 900 Ft Ár brutto Azonnal raktáron:
  • Ollós összecsukható sátrak

    amely exclusive alumíniumvázas szerkezettel rendelkezik, profi használatra készült. BRIMO-ban 60km / ó-ig terjedő szélerőnél használjuk !!!
  • A csomag tartalma: tető, váz, 3 különálló, tépőzárral rögzíthető oldalfal + sátorcövekek (8db) és védő tok!
  • Könnyedén, gyorsan, 40 másodperc alatt felállítható!
  • A tető valamint oldalponyvák 100% vízállóak. Magasan ellenálló Oxford poliészter szövet, PVC impregnáló bevonattal. Magas élettartam!
  • Váz: alumínium (1,1mm < ) + hexagon alakú lábak két BRIMO automatikus biztonsági patenttal ellátva, csavarozott eloxált alumínium összetételek
  • Nagyértékű nylonpolimér összekötőelemek korlátlan időtartamú garanciával(AZONNALI CSERE)
  • Méretei összecsukott állapotban: 155x30x30 cm, 23kg
  • A belmagasság állíthatósága: 4 magassági fokozat 175,185,195, 205cm.
  • Sátor alapterülete: 195x195cm (3,8 m²)
  • 5 év jótállás a fogyasztó számára

Sok éves tapasztalatunk és vevői kéréseik alapján az alumínium 2x2m-es ollós sátorral gazdagítottuk termékkínálatunkat.  
A konstrukció eloxált alumíniumból és kiváló minőségű anyagokból készült.
Az acélhoz képest az alumínium egyharmaddal könnyebb, ami néha azt a benyomást kelti, hogy az alumínium sátor könnyű és nem szilárd. Az ellenkezője igaz. Megerősítettük a belső profilokat, és így túllépte az acélszerkezetű sátrak minőségét. Ezen kívül az alumínium nem hajlamos a rozsda kialakulására.
Az alumínium sátrakat extrém körülményekben is használhatják. Hexagon alakú lábak maximális stabilitást biztosítanak. A nejlon kupakok a szerkezeten megvédik a tetőponyvát a repedéstől. Hexagon alakú lábakat egyszerűen rögzítheti a füves területeken sátorcövekekkel vagy pedig betonfelületen is szátállíthatja a sátrat és homokkal vagy sóderrel tölthető nehezékzsákokkal rögzítheti. Minden egyes sátorhoz ingyen kap rögzítő sátorcövekeket.
A szerkezet csavarozott részei lehetővé teszik az alkatrész cserét, amelyek folyamatosan meghosszabbítják a sátor élettartamát. Sokkal előnyösebb és olcsóbb kicserélni egy darab alkatrészt mint a teljes szerkezet megvásárlása.  
Az alumínium ollós sátrak belső profilja 1,2mm + vastagsággal rendelkezik. Az oldalfalakat tépőzárral rögzítik a tetőponyvához. Az oldalfalakat egy klasszikus cipzárral összekapcsolhatja a sarkakon. A ponyvák ragasztott kötésekkel rendelkeznek. 100% -osan vízhatlanok, UV-ellenállók a sátor ponyvák.
A 2x2m-es összecsukható alumínium sátor mobilitást biztosít. Sátor nagy előnye, hogy könnyen szállítható és az elrendezése nem fog egy percnél többet tartani. Szerszámok nélkül felállítható. Kiváló minőségű termék, amely használható bárhol, ahol takart területet szeretne létrehozni.