Ingyenes expressz szállítás Kiárusítás

Sörsátor 2x3m

Ingyen:3db teli oldalfal, 8 db sátorcövekek és védőtok + 5 éves garancia!

Baleset esetén az első évben a váz alkatrészei ingyen!

Reklám nyomtatást a sátorra, bármikor, akár szállítás után is!

Egy személy általi használat már 40 másodperc alatt!

Ezt a terméket képesek vagyunk 13:00 óráig átadni a futárnak, aki általában másnap kiszállítja.


Kiárusítás 240 900 Ft Ár brutto Azonnal raktáron:
  • Sörsátor

    amely super alumínium szerkezettel rendelkezik alkalmas rendszeres használatra. BRIMO-ban 50km / ó-ig terjedő szélerőnél használjuk !!!
  • A csomag tartalma: tető, váz, 3 különálló, tépőzárral rögzíthető oldalfal + sátorcövekek (8db) és védő tok!
  • A sátor egy személy által történő felállításának és lebontásának ideje akár 40 másodperc!
  • A tető és a falak ponyvái 100% vízhatlanok. Nagyon sűrű szövésű poliészterből készül 330g/m2, (az anyag 60%-a), PVC bevonattal (az anyag 40%-a). A ponyvánk erősebb mint sok más nehezebb ponyva, melyek aránya szövet 25%, PVC réteg 75%, miközben a PVC élettartama jóval rövidebb mint a szöveté.
  • Szerkezet: Alumíniumból készült összecsukható -ollós csavarkötésekkel, az üregben bordázással megerősítve. Az egyes profilok falának vastagsága 0,9–3 mm( a szerkezet minden egyes részére eltérő nyomás hat, ezért a profilok külömböző vastagsággal rendelkezne
  • A belmagasság állítható: 4 magassági fokozata van, 175, 185, 195, 205cm.
  • Méretei összecsukott állapotban: 155x35x25 cm, 27 kg
  • Fedett terület: 195cm x 290cm (5,6 m²)
  • 5 Jahre Garantie für Verbraucher

Az ultra könnyű alumínium sörsátor alkalmas kerti partikhoz, céges rendezvényekre, piacokra stb. Az összecsukható harmonika rendszernek köszönhetően a sátor másodpercek alatt felállítható. A sátor alaprajza egy téglalap, kezelése és szállítása hordozótáskában kényelmes és egyszerű.
A csomag tartalmazza: három teli oldalfalat, tetőponyvát, sátorszerkezetet és cövekeket tartalmaz. A sörsátrak oldalfalak nélkül is használhatók, nyitott de védett teret teremthet a kertjében.
A ponyvák 100% vízhatlanok, a poliészter szövethez hozzáadott PVC rétegnek köszönhetően. A sátrak különféle színben rendelhetők nyomtatással vagy anélkül is. Sátrak nyomtatásával is foglalkozunk, így megrendelhet egy egyedi sátrat. A vászon ponyva UV-ellenálló.
A sátor konstrukciója alumíniumból készül, amely szilárd, és ugyanakkor súlya jóval alacsonyabb, mint az acél sátrak súlya. Ultra könnyű alumínium sátor lehetőséget nyújt a könnyű tetőfedés elkészítésére. Nagy előnye, hogy nincs szükség szerszámokra a sátor felállításához. Az alumínium vázak korrózióállók és higiéniai szempontból ártalmatlan, így ,,gasztro,, sátorként is megfelelnek.
Szerkezet felépítését részletesen átgondolt. A sátor lábain lévő mozgó futók biztosítják az egyszerű elrendezést. A szabadalmak különböző magasságban történő rögzítésének köszönhetően beállíthatja a sátor magasságát az Ön igényeinek megfelelően. A lábakon lévő talpak lyukakkal vannak ellátva a sátor megfelelő rögzítésére. A talpak hegesztve vannak a sátor lábaihoz ez biztosítja a maximális stabilitást.
A 2x3m méretű sátor ideális pihenőhelyként a kertben, kiállítási sátorként vásárokon, kiállításokon stb. A alkatrészcsere egyszerű, mivel a sátor szerkezete csavarozott. A sátor nem igényel extra karbantartást, a ponyva enyhe mosószerekkel és tiszta vízzel mosható. Ne használjon agresszív szereket, amelyek tartósan károsíthatják a vászont. Tárolja száraz, szellőztetett és sötét helyen.