Értéket, biztonságot és megbízhatóságot keres?

A fizikai aranyban és ezüstben történő megtakarítás-építés egyszerű és rugalmas az IBIS InGold dal. Tudja meg, hogy a nemesfémek hogyan jelentenek modern, felszabadító megtakarítási lehetőséget.

Au, Ag
Au, Ag

Gyorsabb vagyongyarapodás befektetési arannyal

A jövő az Ön kezében van

Az arany valódi értéket képvisel. Az emberek évezredek óta az arany biztonságára támaszkodnak. Segít nekik a jó időkben, de akkor is, amikor nehéz helyzetbe kerülnek, és magas inflációval, gazdasági bizonytalansággal vagy pénzügyi/valutaválsággal kell szembenézniük.

Britannia coin

Biztonság és érték

A valutákkal ellentétben az arany nem ment soha csődbe, és mindig megőrizte az értékét. Az aranyban elhelyezett megtakarítások védelmet nyújtanak az infláció hatásaival szemben.

Jó befektetés

Amellett, hogy megbízható értéktároló, az arany jövedelmező befektetés is lehet. Hosszú múltra tekint vissza az 7%-os értéknövekedésben.

Likviditás és függetlenség

Az arany ismert árucikk az egész világon, és minden pénznemre beváltható. Az ára független a kormányzati rendszerektől vagy a vállalatok tőkeértékétől. Ezért megadja a szabadságot Önnek is.

Biztonság és stabilitás

A fizikai befektetési arany egy megfogható eszköz, amelyet Ön kézben tarthat. Ráadásul hordozóként szolgál más családi vagyontárgyak és befektetések számára.

Válassza a presztízst és a minőséget

Ügyfeleink kedvenc termékei

Az IBIS InGold egyik prioritása, hogy maximális biztonságot nyújtson, amikor befektetési aranyat és ezüstöt vásárol. Ezért kizárólag a világ legnevesebb finomítóitól és pénzverdéitől származó rudakat és érméket kínál, amelyek megfelelnek a legmagasabb LBMA minőségi kritériumoknak, illetve művészi kivitelezésükben is kiemelkedőek.

Lady Fortuna 10,00 g
Befektetési aranyrúd

Lady Fortuna 10,00 g

Britannia 10,00 g
Befektetési aranyrúd

Britannia 10,00 g

Britannia ½ oz (15,50 g)
Befektetési aranyérme

Britannia ½ oz (15,50 g)

Britannia 1 oz (31,10 g)
Befektetési ezüstérme

Britannia 1 oz (31,10 g)

A svájci PAMP finomítóból származó befektetési rudak és a brit Királyi Pénzverde befektetési érméi nemcsak precízek és egyediek a verésükben, hanem egyedi biztosítékokkal és biztonsági jellemzőkkel is rendelkeznek.

Kezdjen el takarékoskodni még ma

Építse családi vagyonát, és arassa le befektetései gyümölcsét

Fortuna chci spořit

Hogyan vásárolhatok nemesfémet?

Az aranyba és ezüstbe történő befektetés hatékony módját kínáljuk.

Szélesre tárjuk a nemesfémekbe való befektetés ajtaját. Egyszeri vásárlási ajánlatunknak köszönhetően befektetési rudakat és érméket ugyanúgy vásárolhat, mintha nyakláncot, órát vagy bármilyen más tárgyat vásárolna. Alternatívaként választhatja egyedülálló iiplan® megtakarítási rendszerünket is, amelynek segítségével fokozatosan, rendszeresen vásárolhat rudakat és érméket. Így nem csak az arany árának átlagolásából profitálhat, hanem kedvezményesen is vásárolhat.

Megtakarítások

Az IBIS InGold segítségével a befektetési arany és ezüst mindenki számára elérhető. Már 1 200 HUF összeggel is elkezdheti. Befektetési rudakat vagy érméket vásárolhat folyamatosan anélkül, hogy korlátozva lenne a megvásárolt áruk választékában. Aranytartalékát lépésről lépésre építheti fel.

Az arany és az ezüst versenyképesebb grammonkénti ára

Az Ön igényeihez igazított megtakarítások

Rugalmasság a megtakarítások és kifizetések terén

Ingyenes rúd- és érmeszállítás és -befizetés

Visszavásárlási garancia

Online megállapodások

Online megtakarítások áttekintése

Vásárlás

Befektetési rudakat és érméket vásárolhat azonnal. Ön egyszerűen kiválasztja a megvásárolni kívánt tételeket, és mi kiszállíttatjuk azokat. A rudakat és érméket a fizetéstől számított 48 órán belül küldjük.

Gyors, egyszerű vásárlás

Rudak és érmék expressz szállítása

Visszavásárlási garancia

Online megállapodások

Online vásárlási áttekintés

Miért érdemes nemesfémeket vásárolni az IBIS InGoldtól?

Élvezze első osztályú szolgáltatásainkat és támogatásunkat

Befektetési rúdjaink és érméink választéka tükrözi a nemzetközi piacokon szerzett 25 éves tapasztalatunkat. A finomítókkal való közvetlen kapcsolatunknak köszönhetően bőséges rúd- és érmekészletekkel rendelkezünk. Egyúttal garantálni tudjuk ügyfeleinknek, hogy visszavásároljuk az aranyukat és ezüstjüket.

Megbízható kereskedő

Az IBIS InGold a svájci PAMP finomító és az Egyesült Királyságban a Királyi Pénzverde hivatalos partnere, ami a globális nemesfém-kereskedelemben betöltött kiemelkedő szerepét bizonyítja.

Piacvezető

Az IBIS InGoldnál teljes szabadságot élvez abban, ahogyan megtakarít és ahogyan intézi a kifizetéseket az Ön által felhalmozott aranytartalékból. A befektetési arany igazi szikla lesz az Ön számára.

Első tulajdonosi garancia

Ön az első tulajdonosa az Ön által vásárolt befektetési rudaknak és érméknek. Az IBIS InGold segítségével biztos lehet benne, hogy nem használt árut vásárol.

Visszavásárlási garancia

Szerződéses garanciát kap arra, hogy az Ön által vásárolt rudakat és érméket az IBIS InGold visszavásárolja Öntől. Ráadásul az IBIS InGold visszavásárlási prémiumot biztosít ügyfeleinek.

Van értelme aranyba fektetni

Az arany ősidők óta lenyűgözi az emberiséget. Az IBIS InGold, az európai vezető a nemesfém megtakarítások terén globális jelenléttel olyan megtakarítási programot kínál Önnek, amely lehetővé teszi, hogy folyamatosan aranyat vásároljon már 1 200 HUF kisebb összegtől. Ez a megtakarítási forma bárki számára megfizethetővé teszi az aranyat.

Rólunk

Egyesítse erőit egy megbízható partnerrel

Az arany és ezüst alapú megtakarítási rendszerek európai vezetője

0 éve

Önnel együtt a piacon

0 ezer

elégedett ügyfél

0 milliárd HUF

értékű megtakarítás és eladás

0 ezer egység

eladott rúd és érme

A jó tanács aranyat ér

Kérdezzen bármit, ami Önt érdekli. Adja meg a telefonszámát vagy írjon nekünk emailt, mi pedig visszahívjuk.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az űrlap elküldésével hozzájárulok személyes adataim feldolgozásához (Jogi nyilatkozat).

Hírek

Kövessen minket, hogy megtudja, mi történik most éppen