Álláshirdetések

Az RSM Hungary Zrt. Vezető könyvelőt keres (x)

Álláshirdetés
Az RSM Hungary Zrt. számviteli csapatába keresünk releváns munkatapasztalattal rendelkező VEZETŐ KÖNYVELŐ munkatársat.
  • Gazdasági diplomád mellé megvan a mérlegképes is?
  • Eltöltöttél már legalább öt évet könyvelőirodában?
  • Készítettél önállóan beszámolókat?
  • Naprakész vagy a számviteli és az adózási jogszabályokból?
  • A Navision, az Axapta és a Revolution szavakról nem egzotikus nyaralóhelyek jutnak eszedbe?
  • A problémamegoldás az erősséged?

Ha a fentiekre igen a válaszod és üzleti angol nyelvtudással is rendelkezel, feltétlenül látogass el hozzánk egy beszélgetésre, mert bővülő ügyfélkörünk mellé elhivatott vezető könyvelőt keresünk.

Mit várunk tőled?

Nálunk a felelősségteljes munka során változatos feladatok megoldásával fejlesztheted szakértelmedet. A könyvelőszoftverek mellett fontos, hogy az általános irodai programok se tudjanak könnyen kifogni rajtad és szívesen vegyél részt a jövő technológiáinak fejlesztésében. 

Ügyfeleink hazai és külföldi közép- és nagyvállalatok a legkülönbözőbb gazdasági területekről. Ez nagyon izgalmassá és változatossá teszi munkánkat, emellett a napi szintű kapcsolattartás során alapozunk a jó kommunikációs képességre és nyelvtudásod aktív használatára.

Ahhoz, hogy ezt a munkát jól tudd végezni, fontos, hogy tudj az időddel gazdálkodni, be tudd osztani a feladataidat.

Feladataid közé fog tartozni például az ügyfeleid portfóliójának teljes körű kezelése: kimenő és bejövő számlák, bank és pénztár könyvelése, vegyes bizonylatok, főkönyvi könyvelés, bevallások elkészítése, riportok összeállítása és beszámoló készítése, ezeken kívül részt vehetsz könyvelési projektekben és könyvvizsgálat előkészítésében. Emellett vezetőként a csapatodba tartozó gyakornokok, könyvelőasszisztensek munkájának koordinálása, szakmai fejlődésük támogatása lesz a feladatod.

Mit kínálunk?

Mindezekért cserébe a sokrétű és változatos munka mellett nálunk hatékony, digitalizált, papírmentes munkavégzést támogató környezetre számíthatsz. A versenyképes bér mellett minden olyan eszközt biztosítunk, amelyre a munkád során szükséged lehet. Kiváló mentorokkal fejlesztheted tovább szakmai tudásod. Fontos értéknek tartjuk a tudást és a fejlődést, támogatunk szakmai és nyelvi képzésekkel, a nálunk töltött idő függvényében akár diákhitel-kiváltási és tanulmányiszerződés-programunk igénybevételére is lehetőség nyílik. Hisszük, annál jobb, minél több szakmai kompetenciával rendelkezik munkatársunk.

Hosszú távon elérhetővé válik számodra is a kamatmentes lakáshitel programunk, hétévente pedig, feltöltődésed és pihenésed 2 hónap fizetett szabadsággal (sabatical) támogatjuk.

Hétköznapjainkon barátságos, családias hangulatban szeretünk dolgozni, kollégáinknak igyekszünk számos kényelmi szolgáltatást nyújtani, színes programokat szervezni.  Kalandjainkat Instagram és Facebook karrier oldalainkon tudod követni.

Jelentkezésedet, önéletrajzodat a job@rsm.hu email címre várjuk, vagy jelentkezz online, az alábbi linkre kattintva.

JELENTKEZÉS A Vezető Könyvelő POZÍCIÓRA

(X)

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.