Jammertal Borbirtok

Jammertal Borbirtok

A Jammertal Borbirtok ismét aranyérmet nyert a francia Feminalise borversenyen

2021. április 13. - Jammertal

Örömmel adjuk hírül, hogy a Cassiopeia Franc 2015 tételünk Párizsban a Feminalise 2021 borversenyen aranyérmes lett.

A Feminalise World Wine Competition különleges koncepció: a borokat kizárólag női borászati szakemberek és nagy kóstolási tapasztalattal rendelkező női zsűritagok értékelik.

feminalise_world_wine_competition.jpg

Az alapító, a 30 éves borverseny szervező múlttal rendelkező Didier Martin felismerte a női fogyasztók gazdasági jelentőségét a bor, mint globális üzlet kapcsán. Ez inspirálta az első ízben 2007-ben megrendezett Feminalise verseny ötletét.

Minden évben Párizsban több, mint 600, a világ különböző részeiről érkezett kóstoló bevonásával rendezik a rendhagyó Féminalise borversenyt, széles körű médiatámogatással. A regisztrált tételek száma évente négy és félezer körül mozog.

E kezdeményezés hatására kezdték megrendezni Madridban a Vino y Mujer (Wine and Women) és Londonban a Women’s Wine & Spirits Awards női zsűris versenyeket a 2010 -es évek végétől rendszeresen.

Nagyon örülünk és büszkék vagyunk arra, hogy konzekvens minőségű munkánk ismét visszaigazolást nyert. 

Márciusban a Koh-I-Noor 105.6 2012 tételünk hozott el aranyérmet a német Mundus Vini Spring Tasting 2021 borversenyről.

***

Elérhetőségeink

Web: https://jbb.hu/

Webshop: https://jbb.hu/borok/

Kapcsolat: https://jbb.hu/kapcsolat/

***

A Jammertal Blog cikkei és fotói szerzői jogi védelem alá esnek, a felhasználásuk engedélyköteles: jbb@jbb.hu. Copyright Jammertal Borbirtok. Minden jog fenntartva.

A bejegyzés trackback címe:

https://jammertal.blog.hu/api/trackback/id/tr6516500326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása